Vlaho Hrdalo

Vlaho Hrdalo

Predsjednik udruge

Vlaho Hrdalo je odvjetnik koji se u svom profesionalnom i znanstvenom radu fokusira na fintech, blockchain i kriptovalute.

Više
Ivan Voras

Ivan Voras

Član upravnog odbora

Ivan Voras je doktor računarstva i vlasnik tvrtke Ideja na kvadrat koja se profilirala u custom back-end rješenjima za poslovanje putem kriptovaluta.

Više
Bruno Škvorc

Bruno Škvorc

Član upravnog odbora

Bruno Škvorc je blockchain developer i konzultant, vlasnik popularnog kriptoportala Bitfalls i dio je Nimbus tima u tvrtci Status.im.

Ivan Glavaš

Ivan Glavaš

Član upravnog odbora

Ivan Glavaš je Lead Project Developer u IN2 Grupi na projektu koji se temelji na Ethereumu, certificirani broker pri HANFA-i te bivši direktor nadzora Zagrebačke burze.

Više
Nikola Škorić

Nikola Škorić

Član upravnog odbora

Nikola Škorić je osnivač i direktor Electrocoin d.o.o., u sastavu kojeg posluje vodeća hrvatska mjenjačnica kriptovaluta.

Više
Luka Klancir

Luka Klancir

Član upravnog odbora

Luka Klancir je osnivač Hrvatskog Bitcoin Portala (crobitcoin.com) i operativni direktor u digitalnoj agenciji Async Labs


Više
Boris Agatić

Boris Agatić

Član upravnog odbora

Boris Agatić je suosnivač kripto-tvrtke Blocksize i znanstveni suradnik u Algebra Labu.

Biografija

Nikola Škorić je osnivač i direktor Electrocoina, hrvatske mjenjačnice kriptovaluta. Diplomirao je računarstvo na FERu, i položio licencu za operatera reaktora. Nakon 7 godina iskustva u nuklearnoj industriji 2014. godine je osnovao Electrocoin s ciljem omogućavanja jednostavnog, legalnog i profesionalnog trgovanja bitcoinom u Hrvatskoj. Kroz godine tvrtka je postala najveća kriptovalutna mjenjačnica u Hrvatskoj, svoje poslovanje proširila na cijelu Europsku uniju, dio JI Europe, te na druge najpopularnije virtualne valute. Uz trgovanje vitualnim valutama Electrocoin d.o.o. danas razvija nekoliko projekata temeljenih na blockchain tehnologiji i nudi usluge razvoja i konzultacija vezano uz razne aspekte uporabe ove tehnologije.

×
Biografija

Ivan Voras je doktor računarstva, poduzetnik i vlasnik tvrtke Ideja na kvadrat u Zagrebu, čija je
temeljna djelatnost programiranje. Tvrtka se profilirala u custom back-end rješenjima koja
omogućuju poslovanje putem Bitcoina i drugih kriptovaluta. Naručitelji su njemačke i američke
tvrtke iz sektora trgovine naprednijeg internetskog poslovanja. Upravo ovakav portfolio Vorasa čini
atraktivnim predavačem na tehnološkim konferencijama i tvrtkama.
Voras je suvlasnik u još dvije tvrtke. Akira Industries se bavi elektronikom te istraživanjem i razvojem
Internet of Things opreme i softvera, te zelenih tehnologija; neki od projekata su solarni senzori za
poljoprivredne površine koji daju informacije o zagađenju i sastavu tla, multimedijalne klupe i
pametni „check in-i“ za hotele. Less Busy je start up tvrtka razvoja softverskih rješenja koja
primjenjuju umjetnu inteligenciju u telekomunikacijskom sektoru.
Ivan Voras u sve tri tvrtke djeluje kao CEO na razvoju poslovanja i developer.

×
Biografija

Vlaho Hrdalo je član Hrvatske odvjetničke komore od 19.01.2009. godine, a vlastiti odvjetnički ured otvorio je početkom 2012. Sudski je tumač za engleski jezik. Osim Pravnog fakulteta, završio je i sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski studij Diplomacije (sa završnim radom na temu “Digital privacy and Digital freedom”) dok trenutno pohađa doktorski studij prava te se u doktorskoj disertaciji bavi pametnim ugovorima.

×
Biografija

Luka Klancir je osnivač prvog hrvatskog portala posvećenog bitcoinu i blockchain tehnologiji – Hrvatski Bitcoin Portal. Trenutno je operativni direktor Async Labsa – digitalne agencije koja se bavi razvojem i marketingom u IT sektoru gdje aktivno radi na nekoliko većih klijentskih projekata u crypto industriji. 

×
Biografija
×
Biografija

Ivan Glavaš sakupio je znatno iskustvo u financijskoj industriji kao broker za Credos gdje je naposlijetku došao do pozicije direktora nadzora Zagrebačke burze gdje je opseg posla zahtijevao razne domene:

Trenutno je voditelj razvoja Blockchain proizvoda u IN2 grupi na tehnologiji Ethereum, decentraliziranoj aplikaciji (DAPP) Augur te je višegodišnji investitor u ICOs, zajednici i trgovanju kriptovalutama.

×
Biografija

VEDRAN KAJIĆ (PHD, Cardiff University UK):
– istraživački interesi uključuju blockchain tehnologiju i umjetnu inteligenciju (AI)
– autor prve decentralizirane strateške igre, Etherization

×