preloader
 • UBIK-ova prva NFT kolekcija
 • blog-thumb
  • Autor :UO UBIK
  • Datum :17 Jan, 2021

  Počela je nova 2021. godina i u najboljoj maniri “New Year New Me” krilatice i mi smo odlučili okrenuti novi list, nadam se da ste primjetili. Izabrali smo novi upravni odbor, predstavili plan razvoja za 2021., osnovali savjetodavni odbor i reorganizirali sustav članstva te pripremamo godinu bogatu aktivnostima. Više o tome malo kasnije. Sada bismo se htjeli osvrnuti na osobni doprinos nekih pojedinaca koji su uskočili u vatru u trenutcima kada je bilo najkompliciranije i podsjetiti da te zasluge nikada neće biti zaboravljene. Ovo definitivno nije patetična izjava koja se šalje “prvoborcima” nego isticanje činjenica.

  Da se osiguramo da se zaista ne zaboravi, odlučili smo kao udruga izdati posebnu seriju NFT-eva. Oni će biti izdavani svim prethodnim članovima upravnog odbora udruge koji su zadužili ne samo udrugu neko i kripto zajednicu u Hrvatskoj općenito. NFT-eve možete vidjeti na linkovima niže:

  NFT se izdaje na osobno ime i služit će u budućoj komunikaciji udruge ali i kao digitalna verzija spomenika. Osim sentimentalne vrijednosti, token ujedno i daje “claim” za jednu UBIK hoodicu, kategorije “legendary”. Radi se o jedinstvenoj hoodici koja će se dodjeljivati svim članovima upravnog odbora nakon što odstupe sa službene dužnosti koja će imati u sebi i transakcijski hash ovog NFT tokena. Upravni Odbor UBIK-a i cijelokupno članstvo se želi zahvaliti: Luki Klanciru, Ivanu Vorasu, Nikoli Jokiću i Vedranu Kajiću. Hvala svima od srca na svemu do sada i vidimo se uskoro na prvom UBIK eventu 2021 (stay tuned).