Trenutno je udruga dovoljno mala da nema potrebe za velikim procedurama i birokracijom. Ako imate ideju što bi udruga mogla i trebala raditi i možete ju provesti, javite ju na e-mail adresu [email protected]! Pravila i očekivanja za takvo javljanje su:

  • Proaktivnost: bolje je sam se javiti za izvedbu / pokretanje nekog projekta nego čekati poziv
  • Sudjelovanje: projekti se smiju predlagati samo ako je poznat izvršitelj: bilo direktno osoba ili tvrtka koja pokreće projekt, ili netko drugi, ali u svakom slučaju mora biti poznat izvršitelj
  • Samostalnost: Upravni odbor udruge mora dati dozvolu za provođenje ideja i projekata koji koriste njezino ime, ali ne može naređivati članovima što da rade. Od udruge se može očekivati povezivanje, networking, razmjena znanja, ideja i iskustava, a u određenim okolnostima i ograničena mogućnost financiranja, no za izvedbu projekata pokretači trebaju biti samostalni.

Ako imate ideju i možete ju provesti ili možete okupiti osobe za provedbu (bez obzira da li su članovi ili ne), javite ju na [email protected] i razgovarati ćemo o njoj!

Osnovni način svakodnevnog komuniciranja je Slack, s kanalima za svaku radnu grupu ili projekt. Pridružite nam se na https://ubikcro.slack.com/ — možete diskutirati o ideji prije ili nakon prijave za ostvarivanje u kanalu #general. Na Slacku također možete pogledati i popis kanala za druge radne grupe, koji su nazvani #rg-*, pogledati o čemu se radi i pridružiti se!

Categories: Aktivnosti